Željko Shrivasa

Željko Đorđević poznatiji u yoga svijetu kao Shrivasa je psihoterapeut i specijalista atlas therapy švicarske metode za namještanje atlasa, kiropraktičar, thai yoga terapeut i šiatsu praktičar. Vlasnik je crnog pojasa u Japanskom Bujinkan dojou , učitelj hatha yoge ashtanga yoge i začetnik je u Rijeci Atma yoge koja se podjednako bavi tijelom psihologijom yoge i duhovnošću.

""Yoga nas uči kako da budemo bolji partner, bolji roditelj, bolji svojim roditeljima, sebi i svima drugima.

Vodi nas sa uzvišenim znanjem do savršenstva života.

Ojaca nas da možemo lakše služiti ovom ludom svijetu koji zbog yogija postaje ljepšim mjestom.

Yoga nas uči kako biti obiteljska osoba materijalno-poslovno uspješna i duhovno posvjećena. 

Da moguće je.""

sanja sušanj

(dhram gian kaur)

Kundalini yoga

Prvi put sam se susrela s jogom 1998.g. u Rijeci. To je bila Sahaya yoga. Nakon nekoliko godina prakticiranja zajedno s prijateljicom držim satove Sahaja yoge u Zagrebu.

 

Sahaja yoga je bila pokretač u mojoj duhovnoj i energetskoj životnoj praksi. Ubrzo krećem s prakticiranjem i pohađanjem različitih seminara, tečajeva, akademija i inicijacija....Reikijem, Bioterapijom, Theta healingom, Kriya yogom, Tranceframing akademijom, Hatha yogom.

Zadnje tri godine prakticiram Kundalini yogu po učenju Yogi Bhajana i završila sam za Instruktora Kundalini Yoge kod Austrijskog učitelja Nirmal Singh Khalse.

Joga je svijetlost, ljubav, sreća, radost i ispunjenje, ono nešto što ti pomaže da postaneš bolja osoba, bolja prema sebi i drugima!