Ganesha yoga centar nije prostor već su ljudi.

Svaki dan vježbamo skupa, svatko u svom tijelu, svatko sa svojim iskustvom.

Ganesha yoga centar je mjesto inspiracije koje zovete svojim domom, svojim utočištem. Ideja Ganesha yoga centra je da je to mjesto na kojem se slave različitosti, mjesto koje je svačije i ničije, koje je prostor zajedničkog rasta. Pokušat ćemo prenijeti širine yoga učenja. Razne pristupe i puteve. Puno je različitih pristupa, ali je odredište isto. Svi tražimo najbolje jez smo za to predodređeni.

 

Tim iskusnih i predanih učitelja, zaljubljenika u život je tu za vas. Svi naši učitelji su iskusni i obrazovani prema visokim standardima svjetskih udrženja yoge.

Znojit ćemo se skupa, slaviti život, pjevati, otvarati, rasti.

Dođi i uživaj sa nama na putu yoge.

Shrivasa Pandita, Nataša Kandijaš, Filip Mikuličić,   Sanja Sušanj i Tatjana Stanišić čine Ganeshin tim učitelja. Više o nama možete pročiati u nastavku...

Shrivasa

Shrivasa Pandita - Željko Djordjevic je vrtlar koji izucava yogu od 1996. Živio je 4 godine u hramskom ašramu kao monah.

Sada je obiteljki covijek sa troje djece.

Ucitelj je Ashtanga i vinyasa yoge ali njegovo srce pripada Bhakti yogi.

Vlasnik je crnog pojasa Japanskog Bujinkan ninjutsu dojoa. Terapeut je i specijalista više terapija.

Svojim primjerom pokazuje da možemo biti obiteljski ljudi koji u isto vrijeme su poslovani i bave se duhovnošcu.

Nataša

Nataša Kandijaš uciteljica yoge koja je na Himalayi u Rishikeshu završila obuku za yoga uciteljicu.

Kundalini yoga i vinyasa su ono što nju cini sretnom.

Nataša je planinarka, izvidjacica koja je osvojila Kilimanjaro. Obožava šumu i more, voli praviti kolace a najviše od svega život u skladu sa prirodom.

Dharam Gian Kaur

Sanju Sušanj Dharam Gian Kaur uciteljica je kundalini yoge koja vec 32 godine radi na sebi i na svom putu nesebicno pomaže drugima da prebrode svoje probleme i da postanu istiniti sami sebi.

Kundalini joga je vrsta joge koja je namjenjena ljudima koji se moraju nositi sa svakodnevnim stresovima i preprekama. Poput održavanja poslova, podizanja obitelji, funkcioniranja u svakodnevnom životu.

Kako njen ucitelj i osnivac Kundalini yoge Yogi Bajan kaže:

„To je put za sve koji žele vještine i umijeće da se uspješno nose s izazovima našeg vremena“

Pragyan

Filip  Mikulicic ima bogato iskustvo u sportu od sedme godine bavi se plivanjem, od desete odbojkom, upisao je kineziološki fakultet i godinama radio kao trener i bavio se nutricionizmom i prehranom za sportaše.Nekoliko godina jede skoro samo voce.

Yoga je za Filipa cista znanost odvikavanja i cišcenje.